Välkommen till Grums. Här erbjuder vi en trevlig och välplanerad villa med 4 rum och kök. Villan är belägen i ett lugnt och trevligt bostadsområde vilket gör att den passar utmärkt för en barnfamilj då även en stor och lummig trädgård erbjuds. 

 

Utvändigt finns goda förvaringsutrymmen i form utav garage samt en liten altan under tak i samband med entréingången.

 

För tillfället ej tillgängligt

 

I Deje har vi en trevlig bostad i ett hemtrevligt och lugnt område. Boendet är omgivet utav en stor trädgård samt närhet till både vatten och vacker natur.

 

För tillfället ej tillgängligt

 
Bilder på husen i Råda kommer inom kort.

I vackra Råda erbjuder vi tre stycken boenden i lugna och hemtrevliga omgivningar med närhet till Klarälven samt vacker natur. I samhället finns även skola och matbutiker inom gångavstånd

För tillfället ej tillgängligt

 

I grönskande omgivningar kring Segerstad har vi fyra olika bostäder med naturin in på knutarna. Mest prominent är kanske den stora Herrgården med sina åtta rum och kök. Det finns även en flygel med tre rum och kök samt ett gårdshus med två rum och pentry. Därtill erbjuder vi också ett hus som har fyra rum och kök.

 

 

För tillfället ej tillgängligt

 

I Östra Deje erbjuder vi en trevlig och välplanerad villa med stor trädgård i vackra och lummiga omgivningar. Villan är belägen i ett lugnt och trevligt område vilket gör att den passar utmärkt för en barnfamilj. Utvändigt finns en liten inglasad altan i anknytning till entréingången samt en balkong på övervåningen

För tillfället ej tillgängligt

 

Kontor

KW Fastigheter Holding AB

Telefon: +46(0)54-250 51 90

info@kwfastigheter.com

Postadress:

Fjärrviksvägen 10

653 50  Karlstad

Besöksaddress:

Fjärrviksvägen 10

653 50 Karlstad