top of page
GRUMS

Välkommen till Grums. Här erbjuder vi en trevlig och välplanerad villa med 4 rum och kök. Villan är belägen i ett lugnt och trevligt bostadsområde vilket gör att den passar utmärkt för en barnfamilj då även en stor och lummig trädgård erbjuds. 

 

Utvändigt finns goda förvaringsutrymmen i form utav garage samt en liten altan under tak i samband med entréingången.

 

För tillfället ej tillgängligt

Grums
DEJE

I Deje har vi en trevlig bostad i ett hemtrevligt och lugnt område. Boendet är omgivet utav en stor trädgård samt närhet till både vatten och vacker natur.

 

För tillfället ej tillgängligt

Deje
RÅDA
Bilder på husen i Råda kommer inom kort.

I vackra Råda erbjuder vi tre stycken boenden i lugna och hemtrevliga omgivningar med närhet till Klarälven samt vacker natur. I samhället finns även skola och matbutiker inom gångavstånd

För tillfället ej tillgängligt

Råda
SEGERSTAD

I grönskande omgivningar kring Segerstad har vi fyra olika bostäder med naturin in på knutarna. Mest prominent är kanske den stora Herrgården med sina åtta rum och kök. Det finns även en flygel med tre rum och kök samt ett gårdshus med två rum och pentry. Därtill erbjuder vi också ett hus som har fyra rum och kök.

 

 

För tillfället ej tillgängligt

Segerstad
ÖSTRA DEJE

I Östra Deje erbjuder vi en trevlig och välplanerad villa med stor trädgård i vackra och lummiga omgivningar. Villan är belägen i ett lugnt och trevligt område vilket gör att den passar utmärkt för en barnfamilj. Utvändigt finns en liten inglasad altan i anknytning till entréingången samt en balkong på övervåningen

För tillfället ej tillgängligt

Östra Deje
KW Fastigheter.png
bottom of page