top of page
Vad vi gör

I KW fastigheter förvärvar och förvaltar vi fastigheter men framförallt våra kunders förtroende och lojalitet. Med hjälp av våra kunder utvecklar vi våra bostads- och industriella fastigheter för att skapa värde för alla intressenter. Eftersom vi är kundorienterade så är ditt intresse det vi sätter främst och vi jobbar hårt för att göra din upplevelse med oss till den bästa möjliga.

Tillsammans vill vi skapa en långsiktigt hållbar utveckling av våra fastigheter med dig.

Vad vi gör
gejiergatan3-min.JPG

Vilka vi är

Vi är ett litet fastighetsbolag med kvalitetsfokus som för närvarande sysselsätter fem heltidsanställda. Vi har över 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen genom att tillhandahålla lokaler till både företag och privatpersoner. Hos oss på kontoret jobbar Emil, Rebecka och Pia med att göra din upplevelse den bästa möjliga.

Välkommen

Spelvägen 26A-.jpg
Vilka vi är
Vår historia
Vår historia

KW fastigheter grundades 1997 av entreprenören Kenneth Wahlström och har sitt ursprung på Ilanda som ligger cirka en mil norr om Karlstad. Företaget började med förvärvande och förvaltning av industriella lokaler samt entreprenadverksamhet. Efter ett par år började även bolaget att införskaffa och förvalta hyresrätter samt bostäder för privatpersoner. 

För närvarande växer KW fastighteter med ett par fastigheter årligen. Under 2016 förvärvades fyra nya fastigheter och andelar i Karlstad Airdome.

KW Fastigheter.png
bottom of page