top of page

HUNDFJÄLLET

Välkommen till Hundfjället i snösäkra och härliga Sälen. Här erbjuder vi boenden med totalt 22 bäddar, fördelat på två boenden, perfekt för större sällskap. Stugorna ligger inte långt ifrån backarna som utmanar både nybörjare som erfarna utövare. Utöver sin närhet till diverse skidaktiviteter finns även ett varierat restaurangutbud vilket gör detta till ett populärt ställe att bo och semestra på.

UTHYRT

TANDÅDALEN

I Tandådalen i snösäkra och härliga Sälen erbjuder vi ett fritidshus med 8-10 bäddar. Boendet ligger endast några kilometer ifrån skidaktiviteterna som erbjuds i närheten och förbindelserna är goda.

 

LEDIGT

TANDÅDALEN

Vi har även ett annat fritidshus med 2x6 bäddar. Här finns närhet till skidaktiviteter i Tandådalen samt mataffär och restaurang inom någon kilometers avstånd. 

 

LEDIGT

TANDÅDALEN

 I snösäkra och härliga Sälen med några km till Tandådalen och Hundfjällets anläggningar hittar ni detta fantastiska hus med 14+4 bäddar.

Boendet har en av sälens vackraste utsikter vilken man kan avnjuta från den vedeldade badtunnan. Här finns det mesta av dom bekvämligheter man kan önska sig. Med perfekta utrymmen för den stora familjen, släkten eller varför inte den mindre konferensen.

 

LEDIGT

TANDÅDALEN

På Gilleråsen har vi även detta mysiga hus med 5 bäddar med möjlighet att hyra till gäststuga med ytterligare 2 bäddar.

Här finns skidspår och skoterled inpå knuten och Tandådalen samt mataffär och restaurang inom någon kilometers avstånd. 

 

LEDIGT
KW Fastigheter.png
bottom of page