top of page

STRAND

I den hemtrevliga stadsdelen Strand finner du vår nyrenoverade fastighet som består av två lägenheter med 2 respektive 3 rum och kök som passar utmärkt som studentlägenheter eller till ett mindre parboende. 

Lägenheterna har bra utsikt över Klarälven och utanför dörren finns goda förbindelser som tar dig in till centrum på under fem minuter.

För tillfället Ej

tillgängligt

 

Strand
Kvarnberget

KVARNBERGET

Stadsdelen Kvarnberget är platsen för våra fyra lägenheter. Lägenheterna består av en 4:a på andra våning, två 3:or på första våningen och en 1:a med rum och kök på bottenplan.

Fastigheten som ligger nära den vackra Kvarnbergsparken är byggd 1946 och närheten till Klarälven manar till promenader in mot Karlstads centrala delar.

För tillfället Ej tillgängligt

Norrstrand

NORRSTRAND

På vackra Norrstrand finns vårt stora röda hus med anor från 1916. Idag finns det sex stycken lägenheter i villan, varav fyra stycken 2:or, en 3:a samt en 1:a. Alla lägenheterna har eget kök.

Från Norrstrand tar du dig enkelt in till centrum med buss och Sundstabadet ligger på ett bekvämt promenadavstånd på cirka 800 meter.

För tillfället ej tillgängligt

HERRHAGEN

I hjärtat av Herrhagen finns ett utav våra nyrenoverade hus. Huset har en fin stor tomt och är beläget cirka två kilometer från Karlstad centrum. I området finns flera resturanger samt konditori och parker att njuta av vårsolen i.

(För tillfället under renovering)

För tillfället ej tillgängligt

Herrhagen

ERIKSBERG

Fintavägen ute på Eriksberg är platsen för våra nybyggda vackra hus med utsikts över Vänern. Närheten till Skutbergets och Bomstads badplatser erbjuder roliga sommaraktiviteter och självklart bad. 

Det är också väldigt nära till shopping genom Bergviks köpcenter och IKEA som ligger en kilometer därifrån. Det är även lätt att ta sig in till stan med både buss och bil.

För tillfället ej tillgängligt

Eriksberg
KW Fastigheter.png
bottom of page